Nerezové zábradlí? 7 důvodů, proč si ho zamilujete

Nerezové zábradlí? 7 důvodů, proč si ho zamilujete Nerezové zábradlí? 7 důvodů, proč si ho zamilujete Nerezové zábradlí? 7 důvodů, proč si ho zamilujete Nerezové zábradlí? 7 důvodů, proč si ho zamilujete Nerezové zábradlí? 7 důvodů, proč si ho zamilujete

Nerezové zábradlí je novým trendem v interiérovém designu. Časopisy o bydlení, magazíny i nástěnky Pinterestu jsou plné fotek interiérů se zábradlím z nerezu. Zjistěte, jaké jsou důvody pro tento rostoucí trend, který, jak se zdá, jen tak nepomine.

Modernímu interiéru nerezové zábradlí sluší

Nerezové zábradlí je ideální do moderních domů a mezonetových bytů s otevřeným schodištěm, kde schody plní nejen svou funkci jako takovou, ale jsou také výrazným estetickým prvkem interiéru. Lesklý kov povznese celkový dojem z prostoru na vyšší úroveň. Nerez působí lehce, luxusně, čistě a krásně odráží světlo. Nerezové zábradlí není jen zábradlím, ale i ozdobou vašeho domu nebo bytu.

Nerez ladí se sklem, kamenem i dřevem

Proč je nerezové zábradlí v interiéru stále oblíbenější? Jedním z hlavních důvodů je určitě univerzálnost a kombinovatelnost. Nerezové zábradlí můžete kombinovat s dalšími materiály, jako je sklo, dřevo i kámen. Nerez vždy působí moderně a stylově, v moderním i klasickém interiéru, kterému vždy dodá punc exkluzivity.

Neomezená životnost bez údržby

Nerez je slitina uhlíku a železa - vysocelegovaná ocel, která je maximálně odolná vůči všem typům koroze. Proto se nerez využívá v průmyslu, zdravotnictví a dalších odvětvích. Díky odolnosti se ve stavebnictví nerez používá nejen v interiérech, ale i v exteriérech. Nerezové prvky zůstávají stále pěkné, i přes nepříznivé venkovní podmínky. Nerez zábradlí nemusíte natírat nebo jinak udržovat. Zábradlí z nerezu bude i při každodenním používání stále krásné a jako nové.

Několik typů výplní na vaše přání

Řeklo by se – nerezové zábradlí – stejné řešení pro všechny. Opak je pravdou. Zábradlí z nerezu může být pokaždé jiné. Široký výběr typů výplní zaručuje originální design podle vašeho přání. Volit můžete mezi skleněnou výplní, prutovou nebo lankovou, matnou nebo lesklou povrchovou úpravou i několika druhy madel z nerezu nebo ze dřeva. Prohlédněte si galerii nerezového zábradlí a inspirujte se.

Zábradlí jako propojující prvek interiéru a exteriéru

Oblíbeným trendem v bytovém designu je opakování prvků. Proč ho nerozšířit z interiéru až do exteriéru? Na balkón nebo terasu použijte stejné zábradlí, jako máte uvnitř na schodišti a vytvořte tak harmonický celek. Jednotné prvky v exteriéru a interiéru vytvářejí dokonalý dojem a výjimečný styl.

Bezpečnost až na prvním místě

Jaké by to bylo zábradlí, kdyby nebylo dokonale bezpečné? Proto při výběru výrobce zábradlí vždy pátrejte po dodržování normy pro umísťování zábradlíplatné v České republice, která určuje parametry zábradlí tak, aby splňovalo bezpečnostní požadavky.

Stavebnicové zábradlí ušetří vaši peněženku

Chcete si vaše zábradlí vyrobit sami? Navíc potřebujete, aby bylo levné? Nikdy to nebylo snazší! Stačí si vybrat potřebné díly a doma si sestavit zábradlí podle vašich snů. Výhodou stavebnice je přijatelná cena a snadná montáž. Díky kvalitnímu provedení všech dílů montáž zvládnete, i když nejste kutil na slovo vzatý. Pokud si netroufáte, nerezové zábradlí pořídíte samozřejmě i na klíč od projektu až po odbornou montáž.

Jak vybrat nejlepší nerezové zábradlí?

Tak jako všude, i v případě zábradlí můžete narazit na nekvalitní provedení a nevyhovující servis. Zábradlí je součást interiéru, která vám bude sloužit několik desítek let, proto vybírejte důkladně. Na českém trhu jsou různí výrobci nerezového zábradlí. Rozhodujte se podle referencí, zkušeností a nabízených služeb.

České nerezové zábradlí přímo od výrobce dodává firma JHtech, která se specializuje na zábradlí z nerezu již od roku 2006. Nabízí výrobu zábradlí na míru včetně montáže, ale i kvalitní stavebnicové zábradlí za příznivé ceny. Přední místo na českém trhu firma získala díky stoprocentní kvalitě a výhodné ceně. Vyniká také skvělým servisem, poradenstvím a zárukami.

Máte zájem o cenovou nabídku? Dostanete ji obratem a zdarma!


2.9.2018 • Archiv článkůKomerční sdělení »