Jak vypadá prvoligové bydlení za dostupnou cenu?

Metrostav ohromuje byty na Vackově.

Když se řekne úspěšný český developer, pravděpodobně se vám vybaví společnost Metrostav. Česká stavební firma je na trhu od počátku 90. let, kdy navázala na činnost stejnojmenného státního podniku. Během dlouholeté činnosti vybudovala řadu špičkových projektů u nás i v zahraničí. K jejím nejzajímavějším současným počinům patří projekt Na Vackově. Respektive další etapa, která je pokračováním veleúspěšných viladomů.

Projekt Byty Na Vackově vzniká v poklidné části horního Žižkova a tvoří jej pět objektů. Zájemci o nové byty na Praze 3 se mohou těšit na 347 bytů, několik ateliérů a nebytových prostor. Jak jsme uvedli v úvodu, jde o další etapu, která volně navazuje na objekty podél ulic Rixfordská, Olgy Havlové a Na Vackově.

Metrostav ohromuje byty na Vackově

Sebevědomý projekt vypadá skvěle

Metrostav svěřil realizaci návrhu architektonického řešení zkušeným architektům ze studia MS Architekti. Z vizualizací je patrné, že v případě maximálně dvanáctipodlažních budov vsadili na členitost a asymetrii. Bytové domy se nesnaží dodržet tradiční uliční linii, naopak z ní ustupují a evokují pocit výjimečnosti.

Architekti se k danému konceptu přiklonili ze dvou důvodů. Kromě čistě estetického hlediska je zjevné, že se jim pomocí asymetrické kompozice podařilo vytvořit prostorná zákoutí. Obyvatelé se mohou těšit na předzahrádky a dostatek vzácného soukromí.

Metrostav ohromuje byty na Vackově

V hlavní roli minimalismus a komfort

Jak vypadá projekt Na Vackově zevnitř? Interiéry bytů jsou na stejně vysoké úrovni jako vnější podoba domů. Důraz na efektivní vyžití plochy, vzdušnost a přítomnost přirozeného světla je patrný na každém kroku. Byty působí útulným a velmi moderním dojmem.

Ze standardů je patrné, že odborníci z Metrostavu inklinují k současným trendům. Vnitřní prostory byly navrženy v minimalistickém a elegantním stylu. Na prvním místě byla kvalita, což potvrzuje nabídka volitelných prvků.

Developer dává zájemcům možnost volby podlahové krytiny: dvou dekorů dubu (odstíny „ryzí“ a „šedý severský“) a osmi dekorů koberců. Volitelné jsou také obklady do koupelny (celkem šest odstínů) a dlažba, kterou lze kombinovat z více odstínů. Zdařilá byla i volba interiérových dveří – ve všech místnostech budou hladké plné, do obývacího pokoje částečně prosklené s možností výběru umístění prosklení.

Metrostav ohromuje byty na Vackově

Neméně příjemný pohled poskytuje sanitární technika v nesmrtelné barevné kombinaci bílé a nerezu. V katalogu nechybí exkluzivní prosklený sprchový kout, který lze zvolit namísto vany. Prohlédnout si ho můžete v katalogu vybavení bytů Na Vackově.

Chcete se o projektu Byty na Vackově dozvědět více? Podrobné informace o výhodách lokality, termíny dokončení a aktuální ceník najdete na byty.navackove.cz.


5.5.2019 • Archiv článkůKomerční sdělení »