Ideální stůl pro malé školáky

Ideální stůl pro malé školáky Ideální stůl pro malé školáky Ideální stůl pro malé školáky

Prvňáci jsou již ve škole a pomalu si zvykají na nový režim. Budou si muset zvyknout na dlouhá sezení nejen ve škole, ale při učení i doma v dětském pokoji. Právě v tomto citlivém období je vhodné si uvědomit nebezpečí špatných návyků při sezení, které mohou časem vést k bolestem zad a dalším nemocem. Je vhodné předejít chybám, které rodiče často dělají: nenechte sedět děti na židlích pro dospělé a u stolu, který je pro ně vysoký! Pořiďte jim už nyní v pěti letech tzv. rostoucí židli a rostoucí stůl, které s nimi porostou až do dospělosti. Finančně se to vyplatí a je to vhodná prevence zdravotních problémů.

Vždy správné rozměry nábytku jsou podmínkou zdravého sezení a jen nábytek, který se dá neustále snadno nastavovat podle výšky postavy, je pro rostoucí děti ten správný. Neustále správná výška a sklon stolové desky, výška sezení a hlavně hloubka sezení – to jsou ty rozhodující podmínky pro udržení zdraví.

Děti zajímá vždy spíše atraktivnost vzhledu, proto i dětské rostoucí stoly Young College PROFI 32Y2 nejsou nudné, ba naopak výrazně barevné s možností barevné přestavby pro větší děti. Vždy se sami sebe ptáme: mám koupit kvalitní značkový výrobek nebo to risknu a koupím něco levného? Třeba to dopadne dobře a ušetřím… Často bohužel opak je pravdou.

Značkový rostoucí nábytek MAYER CZ je na trhu již řadu let a jejich rostoucí dětské židle Freaky a Actikid a rostoucí dětské stoly Profi 32Y2 se již opravdu osvědčily a samozřejmostí je i dlouhá záruka 5 let. Pro děti od 5 do 18 let je zde u židlí připravena široká nabídka atraktivních čalounění s vysokou odolností proti oděru a zašpinění. Rovněž nabídka stolů je v různých barvách. Lze si snadno vybrat.

Podrobný prospekt si můžete stáhnout v pdf a seznam kamenných prodejen naleznete na www.mayer.cz.

Pokud máte nějaký dotaz nebo si chcete objednat odběr novinek výrobce, navštivte náš Facebook.


9.9.2012 • Archiv článkůKomerční sdělení »