České nerezové zábradlí JHtech

Nerezové zábradlí na balkon bylo vždy nutným prvkem každého exteriéru. V současné době se díky své snadné údržbě a ladnému vzhledu přesunulo také do interiérů. Design interiéru dokáže příjemně odlehčit a poskytnout mu moderní vzhled. Elegance chladného kovu a lesku dodává prostředí na exkluzivitě. Navíc se pyšní odolným materiálem, který se neopotřebovává, proto je jeho životnost téměř neomezená.

Nerezové zábradlí

Stavebnice zábradlí JHtech poskytuje nerezové zábradlí v celé řadě provedení. Kov lze kombinovat s nejrůznějšími možnostmi výplní. Zákazník si může vybrat např. lankovou, tyčovou či skleněnou výplň. Nejdůležitější funkcí zábradlí ale zůstává poskytnutí opory, k čemuž slouží madla. Často volbou pro nerezové zábradlí na schodiště bývají madla vyrobena z dřevěného masivu nebo kvalitního plastu imitujícího dřevo. Pokud chce zákazník naopak zachovat minimalistický vzhled, jistě ho potěší varianta nerezových madel. Vhodně vybrané madlo podtrhuje celkový design zábradlí i interiéru. Každý dotyk s madlem zábradlí navodí pocit bezpečí a každý pohled radost z perfektně sladěné kombinace.

Nerezové zábradlí

Díky své odolnosti a praktičnosti je nerezové zábradlí vhodným doplňkem jak do soukromých, tak komerčních prostorů. V domech či mezonetových bytech tvoří nerezové zábradlí oporu především na schodištích, v exteriérech na balkonech, terasách a verandách. Kromě standardní nabídky, v níž je nabízeno typické nerezové zábradlí z ušlechtilé oceli, je možné vyjít vstříc individuálním požadavkům zákazníka.

Nerezové zábradlí lze přizpůsobit i těm nejnáročnějším požadavkům zákazníků, kteří si přejí jeho montáží snoubit bezpečnost, kvalitní provedení a přitažlivý design.


22.7.2019 • Archiv článkůKomerční sdělení »